Samenwerkingen die ons verder brengen

Onze partners

ExplainiT is in 2001 opgericht om IT-eindgebruikers te ontwikkelen en organisaties te begeleiden bij de overstap naar een nieuwe Microsoft Office-, Windows- of SharePoint-omgeving. Hun passie ligt hier 20 jaar later nog steeds. Ze hebben zich gespecialiseerd in het trainen van eindgebruikers, met als doel ze succesvol te laten werken met applicaties. Samen met ExplainiT werken we aan gezamelijke doelen.

Bezoek website

TOPdesk is ruim twintig jaar geleden opgericht in Delft door twee studenten die een verschil wilden maken. Hun doel was om anderen te helpen met het verbeteren van hun dienstverlening – met software die simpel en eenvoudig is in gebruik. Inmiddels is het bedrijf gegroeid: van twee werknemers naar vijfhonderd, van een klein kantoor naar vestigingen in tien landen. Wij zijn trotse partners.

Bezoek website

PolderValley is een software development organisatie. PolderValley levert software voor het monitoren van de specifieke gebieden IT performance en End-to-End performance. Daarnaast ontwikkelen ze sinds 2018 SelfGuide, waarop The Backbone dienstverlening levert. Het team bestaat uit een hechte groep software ontwikkelaars, veelal opgeleid aan de Universiteit Twente.

Bezoek website

Microsoft helpt mensen en bedrijven om het beste uit zichzelf te halen. Samen met onze zusterorganisaties IT2IT, PolderValley en ExplainiT zijn we een trotse Microsoft Gold Partner. De investeringen die we hiervoor doen uiten zich onder andere in het uitbreiden en bijhouden van kennis en bekwaamheid van onze medewerkers, zodat onze klanten het maximale rendement halen uit de Microsoft technologie.

Bezoek website

Meer weten?

Copyright © 0000 The Backbone | Onderdeel van INVINITIV