Wij staan voor je klaar

Monitoring Diensten

Specialist in monitoring

Monitoring Diensten

The Backbone is monitoring specialist. Wij ondersteunen organisaties met consultancy, implementaties en support op het gebied van monitoring.

Onze monitoring diensten bieden organisaties een passende oplossing voor de fase waarin zij zich bevinden.

1

Monitoring Consultancy

Monitoring consultancy zorgt ervoor dat de informatiebehoefte in kaart gebracht wordt. Onze monitoring consultants dragen bij aan de continuïteit en kwaliteit van monitoring bij organisaties. Samen met de stakeholders van een organisatie streven zij naar vernieuwing en verbetering.

2

Monitoring Implementaties & Support

Bij monitoring implementaties zorgen wij voor de inrichting, configuratie en inbedding van de tooling. Op basis van specifieke uitdagingen, doelstellingen en mogelijkheden wordt de tooling ingericht en geconfigureerd. Hierdoor worden de voor een organisatie relevante KPI’s behaald.

Bij monitoring support ondersteunen we organisaties door middel van periodieke aanwezigheid op locatie of remote. Samen met de stakeholders van een organisatie wordt de ‘scope’ van de dag vastgesteld om versnelde monitoring volwassenheid te realiseren.

3

Waarde van Monitoring Diensten

  • Ervaren en gecertificeerde professionals
  • Tijdelijke en/of periodieke ondersteuning
  • Versnelde monitoring volwassenheid
4

Meer weten over Monitoring?

Neem dan contact met ons op. Wij zullen je bericht zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Of bel ons voor een directe reactie.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright © 0000 TheBackbone | Part of INVINITIV