IT-Monitoring

De IT-monitoring markt ontwikkelt zich razendsnel. Vooral End-User Monitoring groeit sterk. Volgens Verified Market Research stijgt de markt voor End-User Monitoring met 400% in de periode 2018 tot 2026. The Backbone is sinds 2004 gespecialiseerd in IT-monitoring. Bij ons staat de informatiebehoefte van een organisatie en stakeholder altijd centraal. Vanuit verschillende monitoring perspectieven brengen wij de informatiebehoefte objectief en helder in kaart.

Specialist in monitoring

Monitoring Diensten

The Backbone kent haar oorsprong als monitoring specialist. Wij ondersteunen organisaties met consultancy, implementaties en support op het gebied van IT en End-User monitoring.

Onze monitoring diensten bieden organisaties een passende oplossing voor de fase waarin zij zich bevinden.

1

Consultancy

Onze consultants geven advies en onderhouden SCOM omgevingen bij onze opdrachtgevers. We dragen bij aan de continuïteit en kwaliteit van monitoring, in nauwe samenwerking met onze klant. Samen met de stakeholders van een organisatie streven wij naar vernieuwing en verbetering van de omgeving.

2

EUP as a service

End-User Monitoring is cruciaal voor bedrijf kritische applicaties, vooral als het technisch beheer extern plaatsvindt. The Backbone biedt de dienst End-User Performance (EUP) as a Service, waardoor klikpaden van eindgebruikers gesimuleerd worden. Zo wordt monitoring vanuit eindgebruikersperspectiefmogelijk.

3

Managed SCOM

  • Technisch beheer van de SCOM omgeving van onze klanten
  • Monitoring van deze SCOM omgeving met een SCOM-to-SCOM connector.
  • 5 dagen per week support voor functionele ondersteuning.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Copyright © 0000 TheBackbone | Part of INVINITIV