IT Performance End User Performance Eye with purple blue green yellow

The Backbone en System Center

The Backbone bestaat sinds 2004 en heeft als kernactiviteit de inrichting en optimalisatie van systems management tooling voor het beheer van datacenters en hybrid clouds. The Backbone onderscheidt zich door het implementeren van state-of-the-art oplossingen op basis van Microsoft System Center suite en Azure Monitor, waarvoor iedere organisatie zijn eigen type dienst levert en add-ons ontwikkelt die als product in de markt worden aangeboden. Daarnaast is The Backbone Microsoft Gold Certified partner en lid van de Microsoft System Center Alliance Group.

Microsoft System Center

Deze producten helpen uw organisatie IT as a Service te bewerkstelligen door een productieve infrastructuur, voorspelbare applicaties en cloud-computing op uw voorwaarden mogelijk te maken met een gemeenschappelijke beheerervaring. U kunt een flexibele en kosteneffectieve private cloud-infrastructuur aan uw businessunits leveren in een selfservice-model, en uw bestaande investeringen in het datacenter uitbreiden. Met de notie dat applicaties de basis van uw business vormen, leveren de producten diepgaand applicatie-inzicht – gecombineerd met een service centrische benadering – die u helpen voorspelbare applicatiediensten te leveren. De System Center suite bestaat uit de volgende producten:

  • System Center Configuration Manager biedt uitgebreid configuratiebeheer voor het Microsoft-platform waarmee u gebruikers de devices en applicaties geeft die zij nodig hebben om productief te zijn en tegelijk corporate compliance en controle te houden.
  • System Center Operations Manager biedt vergaande applicatie-diagnostiek en infrastructuurmonitoring waarmee u voorspelbare performance en beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties kunt waarborgen. Ook biedt het een uitgebreide inzicht in uw datacenter, private en public clouds.
  • System Center Service Manager biedt flexibele selfservice en gestandaardiseerde datacenter-processen waarmee u mensen, workflows en kennis kunt integreren in uw infrastructuur en applicaties.
  • System Center Endpoint Protection biedt krachtige bescherming tegen malware als onderdeel van een geïntegreerde infrastructuur voor het beheer van client- en server-security en compliance die u kunnen helpen endpoint protectie te vereenvoudigen en te verbeteren. Dit product is gebouwd op de Configuration Manager
  • System Center App Controller biedt eenduidige selfservice bediening van private en public clouds die applicatie-eigenaren het vermogen geeft om eenvoudig nieuwe diensten te bouwen, configureren, uit te rollen en te beheren.
  • System Center Virtual Machine Manager biedt beheer van virtuele machines en het uitrollen van diensten met support voor multi-hypervisor omgevingen waarmee u een een flexibele en kosteneffectieve private cloud-omgeving kunt leveren.
  • System Center Orchestrator biedt orkestratie, integratie en automatisering van IT-processen met behulp van runbooks die u helpen best practices te definiëren en standaardiseren, en de operationele efficiëntie verbeteren.
  • System Center Data Protection Manager biedt geïntegreerde databescherming voor Windows servers en clients waarmee u schaalbare, beheerbare en kosteneffectieve backup en restore-scenario’s kunt leveren van disk of tape. In een on- en off-premise scenario.

Wilt u meer informatie over Microsoft System Center?

Neem dan middels het onderstaande formulier contact met ons op. Wij zullen uw bericht zo snel mogelijk van een reactie voorzien.