Onze partners

PolderValley is een software development specialist. Wij ontwikkelen en leveren oplossingen voor het monitoren van de specifieke gebieden IT performance en End-to-End performance. Wij zijn in staat om ons unieke concept toe te passen bij het monitoren van tools, add-ons, visualisaties en onze zelfontwikkelde producten. Met de combinatie van deze factoren creëren wij grote kansen voor onze klanten door hen inzicht te geven in hun performance en hen te helpen deze te analyseren.

TOPdesk is twintig jaar geleden opgericht in Delft door twee studenten die een verschil wilden maken. Hun doel was om anderen te helpen met het verbeteren van hun dienstverlening – met software die simpel en eenvoudig is in gebruik. Inmiddels is het bedrijf gegroeid: van twee werknemers naar vijfhonderd, van een klein kantoor naar vestigingen in tien landen. We zijn misschien groot, maar we blijven geloven in onze kernwaarden: luisteren naar de behoeften van onze klanten en onze werknemers de vrijheid, verantwoordelijkheid en het vertrouwen te geven om geweldige dingen te doen.

Savision is de marktleider in Business Service Intelligence oplossingen. Wij leveren uw IT, helpdesk en business teams de service intelligentie die nodig is om ervoor te zorgen dat zij business partners worden. Met onze oplossing kunt u problemen voorkomen en downtime reduceren. Sinds wij in 2006 in Nederland zijn begonnen, hebben wij al meer dan 800 klanten geholpen hun IT-services te optimaliseren. Hierbij gaat het om afnemers vanuit de publieke sector tot aan Fortune 500 bedrijven wereldwijd.

Microsoft helpt mensen en bedrijven over de hele wereld om het beste uit zichzelf te halen. Wij maken deze simpele missie elke dag waar door middel van onze passie om nieuwe technologie te benutten en producten te ontwikkelen waar vrijwel elke soort klant zich mee verbonden voelt.