Over ons

Regie hebben en houden op uw complexe IT-omgeving. Iedere organisatie streeft ernaar. In een wereld waarin we steeds meer “de cloud in gaan” en het IT landschap  bestaat uit hardware en software componenten, on-premise en in de cloud, maar ook nog eens geografisch verspreid zijn, is het steeds complexer om deze regie te krijgen over IT-services binnen uw organisatie. Organisaties willen tijdig weten als er performance problemen ontstaan. Als er een issue is, dan is het nog de vraag waar het probleem ligt? Bij de leverancier, de infrastructuur, of toch bij de SaaS-leverancier van een kernapplicatie?

The Backbone is de specialist om op deze vragen antwoord te geven. Dankzij onze monitoring oplossingen krijgt u de informatie die voor u als stakeholder belangrijk is. Als IT manager, CIO, service delivery manager, of applicatiebeheerder; iedere stakeholder heeft zijn eigen informatiebehoeften. Om te kunnen weten of uw IT of applicatie(keten) goed performt, is monitoring noodzakelijk. Bekijk onze oplossingen en laat The Backbone u helpen om de regie te krijgen over uw IT-omgeving.

Missie

The Backbone wil de kennispartner zijn voor de top 1000 organisaties bij het optimaliseren van business -, end user- en IT performance op basis van hoofdzakelijk Microsoft oplossingen rondom IT management tooling, data management en – analytics én de development van innovatieve add-ons. The Backbone wil hierin uitgroeien tot marktleider in Nederland en een betrouwbare leverancier in het buitenland, gedragen en gedreven door de eigen kernwaarden met een betrokken team van professionals.

Visie

The Backbone ziet dat organisaties steeds meer afhankelijk zijn van IT die vanuit datacenters en hybride cloud omgevingen wordt geleverd. Gelijktijdig neemt de hoeveelheid data toe en ontstaan complexe vraagstukken rondom data integriteit, identity- and accesmanagement en performance. De invloed van IT op de business zal blijvend vergroten en geautomatiseerde data-analyses zullen in toenemende mate intelligenter en voorspellend worden.