Over ons

The Backbone is de IT- en End-User monitoring specialist in Nederland, dankzij de ontwikkeling en inzet van eigen monitoring producten en de consultancy op monitoring vraagstukken, met een specialiteit op end-user monitoring, SCOM en OMS. Dankzij onze monitoring oplossingen leveren wij de informatie die voor diverse stakeholders belangrijk is. Als IT manager, CIO/CDO, service delivery manager, of applicatiebeheerder; iedere stakeholder heeft zijn eigen informatiebehoeften rondom beschikbaarheid en performance van IT services. Om te kunnen weten of uw IT of applicatie(keten) goed performt, is monitoring noodzakelijk en dit start steeds vaker vanuit het perspectief van een eindgebruiker. Daarom geloven organisaties in de toepassing van de End-User Performance. The Backbone draagt bij aan verdere IT-automation en heeft in samenwerking met Polder Valley en TOPdesk de TOPdesk Connector ontwikkeld. Als ambitieuze organisatie willen we ons blijvend onderscheiden door intelligente oplossingen te ontwikkelen en bij onze klanten te implementeren.

The Backbone is onderdeel van de groep Invinitiv dat actief is in het domein van “Digital Performance”. Volgens Gartner is dit de markt van “Application Performance Monitoring” (APM), waarbij we binnen Invinitiv ook de business context van IT meenemen bij de adoptie van IT voor eindgebruikers.

Missie

The Backbone wil de kennispartner en specialist zijn bij het optimaliseren van Application Performance Monitoring op basis van eigen ontwikkelde producten en hoofdzakelijk Microsoft oplossingen rondom IT management tooling, data management en – analytics. The Backbone wil zich als marktleider in Nederland op monitoring solutions blijvend onderscheiden, gedragen en gedreven door de eigen kernwaarden met een betrokken team van professionals.
.

Visie

The Backbone ziet dat organisaties steeds meer afhankelijk zijn van IT die vanuit datacenters en hybride cloud omgevingen wordt geleverd. Gelijktijdig neemt de hoeveelheid data toe en ontstaan complexe vraagstukken rondom data integriteit, identity- and accesmanagement en performance. De invloed van IT op de business zal blijvend vergroten en geautomatiseerde oplossingen zullen in toenemende mate intelligenter en voorspellend worden.