Oplossingen met SelfGuide

Succesvolle gebruikersadoptie door de inzet van SelfGuide

Bezoek website →

SelfGuide

SelfGuide is de nr. 1 in het maken en delen van software instructies voor alle applicaties. Met SelfGuide maak en onderhoud je eenvoudig instructies, handleidingen en trainingsmateriaal van al je applicaties. Gebruik SelfGuide bij het trainen en ondersteunen van je collega's.

  • Razendsnel

  • Makkelijk

  • Uniform

Van toegevoegde waarde

SelfGuide in de praktijk

Digitale Vaardigheid

Bied medewerkers handvatten om digitale vaardigheid te verbeteren. Neem drempels weg door instructies beschikbaar te stellen en gebruikers zelfredzaam te maken.

Inwerken van nieuwe collega's

Ondersteun nieuwe collega's met instructies, handleidingen en trainingsmateriaal van jouw digitale omgeving. Verbeter het onboardingstraject door collega's zelfstandig aan de slag te laten gaan.

Trainingsmateriaal maken

Het maken van instructies voor je organisatie was nog nooit zo snel en makkelijk. Maak vliegensvlug trainingsmateriaal speciaal voor jouw collega's.

Klantondersteuning

Ondersteun klanten, burgers, cliënten of huurders met instructies van jouw klantportalen. Direct online beschikbaar.

Software migratie en implementatie

Maak van een software migratie een blijvend succes voor iedere collega. Ontwikkel vooraf, tijdens en na de implementatie organisatiespecifieke en actuele applicatie instructies, handleidingen en trainingen.

Werkproces ondersteuning

Laat applicatiegebruik aansluiten bij werkprocesbeschrijvingen. Maak intuïtieve instructies, combineer instructies tot handleidingen en voeg proces informatie toe voor de context.

Meer weten?

Copyright © 0000 The Backbone | Onderdeel van INVINITIV