Ketenperformance

Ketenperformance is is de hedendaagse IT omgeving van groot belang. Knelpunten in uw datacenter zijn veelal moeizaam op te sporen vanwege de complexiteit van uw ICT omgeving. De toename van hybride omgevingen maakt dit proces nog complexer, zeker als het technische beheer bij uw leverancier(s) ligt. Neem bijvoorbeeld bedrijfsapplicaties, deze zijn vrijwel zonder uitzondering complex omdat ze afhankelijk zijn van software-, hardware- én netwerkcomponenten. De bedrijfsapplicatie zelf bestaat meestal uit een user interface laag, een business logic laag en een database laag. Daarnaast heeft deze software vaak koppelingen met andere applicaties, waarbij de toegang tot de bedrijfsapplicatie veelal weer plaatsvindt via webportals.

Indien één van deze componenten niet goed functioneert, merken gebruikers van bedrijfsapplicaties dit en worden de afhankelijke bedrijfsprocessen verstoord. Door enkel de losse componenten als daadwerkelijk losstaande componenten te monitoren, ontstaat geen beeld van de overall performance. Met ketenmonitoring van The Backbone is het mogelijk om verbanden te leggen en zo de gehele applicatieketen te monitoren, dit leidt tot een verbeterde ketenperformance en end user performance.

Heeft u al technische ketenmonitoring, maar nog geen monitoring vanuit de gebruikerservaring dan kunt u met de End-User Performance de regie krijgen over de gehele keten. Door het combineren van de gebruikersmonitoring met technische ketenmonitoring komt u nog sneller tot de juiste root cause analyse.

Wilt u meer informatie over Ketenperformance?

Neem dan middels het onderstaande formulier contact met ons op. Wij zullen uw bericht zo snel mogelijk van een reactie voorzien.