Implementaties

Een SCOM/Azure Monitor implementatie en/of migratie vereist een gedegen, projectmatige aanpak. Dit geldt voor de initiële installatie en de tuning die moet plaatsvinden op de SCOM backend en de IT-componenten die moeten worden gemonitord. SCOM / Azure Monitor moet vervolgens ook nog als “tool” worden ingebed in de IT-beheerprocessen (ASL, ITIL etc.) waarvoor bijvoorbeeld koppelingen met de servicedesk applicaties moet plaatsvinden.

The Backbone heeft veel ervaring bij het implementeren van hybride monitoring en is specialist in het turn-key implementeren en opleveren van een geoptimaliseerde en getunede monitoring omgeving. The Backbone past hiervoor een zelf ontwikkeld framework toe voor de optimale implementatie van monitoring in de klantspecifieke IT-omgeving. Op basis van de functionele eisen ten aanzien van consoles, notifications, reports en dashboards vindt een gefaseerde implementatie en initiële tuning plaats.

Met een monitoring solution van The Backbone bent u in staat om monitoring snel in uw organisatie toe te passen. Monitoring is daarmee een middel – zoals het ook bedoeld is – en geen doel op zich.

Training

System Center Maatwerk en/of MOC trainingen

Dan is het volgen van een maatwerk of officiële Microsoft Official Curriculum (MOC) training voor System Center een goede optie. De maatwerk trainingen zijn 1-daagse trainingen, deze heten The Backbone 101 trainingen, hiermee bieden wij u de kennis voor het plannen en ontwerpen van oplossingen op basis van System Center 2012 Operations Manager (SCOM 2012). De System Center MOC trainingen trainingen worden in samenwerking met partner ExplainiT aangeboden en gefaciliteerd. Het betreft hier onder andere trainingen van de System Center producten SCCM, SCOM, SCSM en SCOrch (Orchestrator). Voor een compleet overzicht of advies over System Center trainingen kunt u contact met ons of ExplainiT opnemen.

IT Service Management trainingen

Aangezien System Center Operations Manager (SCOM) en IT Service Management sterk aan elkaar zijn gerelateerd biedt The Backbone voor IT Service Management ook trainingen aan. Deze trainingen worden in samenwerking met partner ExplainiT aangeboden en gefaciliteerd. Voor een compleet overzicht of advies over onze IT Service Management trainingen kunt u vrijblijvend contact met ons of ExplainiT opnemen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie?

Neem dan middels het onderstaande formulier contact met ons op. Wij zullen uw bericht zo snel mogelijk van een reactie voorzien.