Data Solutions

In organisaties leven verschillende vraagstukken waarvan de antwoorden in de data zit. Wat is de status van uw huidige server? Hoe goed was de personeelsplanning? In welke regio heb ik de hoogste marges? Wat moet ik doen voor de marketing van een product? Het zijn allemaal vragen die terug te vinden zijn in data.

Door data te verzamelen, transformeren, analyseren en visualiseren geeft data u nieuwe inzichten en helpt het in het voorzien van de gewenste informatie. Hierdoor neemt u onderbouwde beslissingen voor uw (technische) processen en primaire business activiteiten. De grootste winst bereikt u wanneer u alle data gaat combineren. Dit geeft inzicht in de correlatie tussen infrastructuur, bedrijfsprocessen en de business. Kortom, uw IT en Business performance.

The Backbone heeft gecertificeerde professionals, waaronder in Power BI, om uw data om te zetten in relevante (management) rapportages. Naast consultancy van data solutions verzorgt The Backbone eveneens specifieke trainingen, zodat u zelf de kennis en vaardigheden krijgt om zelf met Power BI te werken.

Voor meer informatie over de toepassing van data solutions of de mogelijkheden van Power BI kunt u contact met ons opnemen.